Home Collection

Glorieux interieurarchitectuur staat niet alleen in voor de uitwerking van uw interieur. We beschikken ook over een eigen collectie moduleerbare zetels die met ons label in Italië gemaakt wordt. In onze showroom kunt u de modellen Primo, Secundo en Tertio uit onze Home collection zelf uitproberen. U zult zien dat Glorieux enkel met kwalitatieve materialen werkt die volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Home Collection - Primo

De zetels uit de Home Collection - Primo zijn steeds voorzien van verstelbare achterleuning. De vorm, de armleuning, de bekleding en het onderstel kan volledig vrij door u gekozen worden.

Modelleer zelf uw zetel

De zetels uit onze Primo Colection kan u vrij aanpassen naar vorm en afwerking toe. Bekijk hier een aantal mogelijkheden.

U kan steeds het comfort van de Primo-zetels uit de Home Collection komen uitproberen in onze showroom. Maak vrijblijvend een afspraak en u kan in alle rust de zetels komen uitproberen.

Na een voorlopig akkoord kunnen we ter plaatse bij u komen met de gekozen stoffen en samen de zetelopstelling nameten. Dit is een gratis service, zodat u 100% zeker bent van de gekozen opstelling.

Uiteraard geven we indien gewenst ook advies over een bijpassend tapijt of verlichting, salontafel, bijzetzeteltjes,…

We zorgen dat het totaalplaatje klopt